Wędliny
Oprócz niżej przedstawionych wędli, w ofercie są również:
Prosciutto Crudo di Parma, Prosciutto Crudo Emiliano, Prosciutto Cotto, Salame Milano, Salame Ungherese, Salami Vincentino, Salami Napoli, Pancetta Arrotolata, Pancetta Cruda Affumicata (wędzona), Guanciale, Bresaola, Mortadella Bologna z pistacjami, Salaino Piccante, Spianata Calabra Piccante, Coppa, Speck

Prosciutto Crudo di Parma
Skład: mięso wieprzowe, sól
Dojrzewająca 18 mcy
Cena 149,00/ kg

Mortadella z pistacjami
Skład: mięso wieprzowe, sól,sacharoza, słonina, pistacje (0,6%), przeciwutleniacz
Cena 75,00/ kg

Salamino Piccante
Popularne włoskie salami, o charakterystycznym, czerwonym zabarwieniu. Produkowane tradycyjnie na południu Włoch, zwłaszcza w regionie Campania, o delikatnym smaku i aromacie. Dojrzewa około 60- 80 dni.
Skład: Mięso wieprzowe, sól, cukier, dekstroza, sacharoza, przyprwy, aromaty, E301, E252,E250
Cena 94,00/ kg

Guanciale
Skład: mięso wieprzowe 100% Italiano, sól, przyprawy,aromaty, E301
Cena 130,00/ kg

Pancetta cruda affumicata
Skład: mięso wieprzowe wędzone , sól, aromaty, przyprawy, E303, E250
Cena 86,00/ kg

Salami Vincentino
Skład: mięso wieprzowe, sól, aromaty, przyprawy, E250
Cena 109,00/ kg
Formularz zamówienia
Nie posiadamy sklepu internetowego – wszystkie zamówienia przyjmujemy przez stronę internetową za pomocą formularza.