Oliwy, octy
Jednym z najważniejszych podstawowych produktów kuchni włoskiej jest Oliwa z oliwek. Ten złocisty płyn znany jest na całym świecie ze swych zdrowotnych właściwości. Powstaje ona w wyniku tłoczenia miąższu owoców oliwki.
Włosi znajdują sięw czołówce kosumentów, oraz producentów oliwy. Najlepsza włoska oliwa z oliwek bedzie asygnowana międzynarodowym certyfikatem DOP.
Ze względu na klimat, produkcja oliwy ustyuowana jest w południowej i centralnej części kraju.

Oliwa Costa d'oro niefiltrowana 0,75 l
Skład
Cena 61,00 zł

Oliwa Costa d'oro filtrowana 0,5l
Skład:
Cena zł

Ocet balsamiczny di Modena IGP
Pojemność: 250 ml
Skład: ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego
Cena 33,00 zł

Oliwa Redoro 250ml
Tłoczona na zimno. W 100% z włoskich oliwek
Cena 49,00 zł

Ocet balsamiczny di Modena IGP
Pojemność: 250ml
Skład: Gotowany moszcz winogronowy, ocet winny
Cena 82,00 zł

Oliwa Carapelli 0,75l
Cena 74,90
Formularz zamówienia
Nie posiadamy sklepu internetowego – wszystkie zamówienia przyjmujemy przez stronę internetową za pomocą formularza.