Oliwy, octy

 Jednym z najważniejszych podstawowych produktów kuchni włoskiej jest Oliwa z oliwek. Ten złocisty płyn znany jest na całym świecie ze swych zdrowotnych właściwości. Powstaje ona w wyniku tłoczenia miąższu owoców oliwki.

Włosi znajdują sięw czołówce kosumentów, oraz producentów oliwy. Najlepsza włoska oliwa z oliwek bedzie asygnowana międzynarodowym certyfikatem DOP.

Ze względu na klimat, produkcja oliwy ustyuowana jest w południowej i centralnej części kraju.

Oliwa Costa d'oro niefiltrowana 0,75 l

Skład

Cena 61,00 zł

Oliwa Costa d'oro filtrowana 0,5l

Skład:

Cena  zł

Ocet balsamiczny di Modena IGP

Pojemność: 250 ml

Skład: ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego

Cena 33,00 zł

Oliwa Redoro 250ml

Tłoczona na zimno. W 100% z włoskich oliwek

Cena 49,00 zł

Ocet balsamiczny di Modena IGP

Pojemność: 250ml

Skład: Gotowany moszcz winogronowy, ocet winny

Cena 82,00 zł

Oliwa Carapelli 0,75l

 

Cena 74,90

Formularz zamówienia

Nie posiadamy sklepu internetowego – wszystkie zamówienia przyjmujemy przez stronę internetową za pomocą formularza.